Kantoornieuws

Nieuws

2023

Dag van de medewerker website

Dag van de medewerker

20/04/2023 - Het ondersteunend team van DLPA zijn stuk voor stuk toppers en een onmisbare schakel voor de dagelijkse werking van het kantoor. Een grote dankjewel aan Daisy, Katrien, Evelien, Corry, Ilse, Karolien, Marieke en Julie voor hun inzet! We zetten hen vandaag (figuurlijk) in de bloemen, zeer welverdiend!

Winterstage Niene website

Winterstage bij DLPA

29/03/2023 - De afgelopen maanden deed Niene Copman (student aan de UGent) een winterstage bij DLPA. Zij blikt enthousiast terug op haar stage: “De afgelopen weken zijn voorbijgevlogen! Gedurende mijn stageperiode heb ik met veel enthousiasme en toewijding aan twee uitdagende dossiers kunnen werken. Tegelijkertijd maakte ik kennis met het kantoor en een zeer fijn team. Ik kijk al uit naar september, wanneer ik officieel deel zal uitmaken van het DLPA-team. Tot dan!” Wij danken Niene voor haar gemotiveerde inzet en kijken alvast uit naar haar terugkeer dit najaar wanneer zij ons team als advocaat-stagiair komt versterken.

60 Chris SQUARE

Chris Declerck opgenomen op lijst ere-advocaten

28/02/2023 - Na een carrière van meer dan 47 jaar heeft Chris Declerck afscheid genomen van de advocatuur. Chris is stichtend vennoot van ons kantoor. Chris kan te...

Lees meer
Winterstage Paulien website

Winterstage bij DLPA

10/02/2023 - Na 2 weken stage bij DLPA kijkt Paulien Dequae (student aan de VUB) met plezier terug op haar stage: “De voorbije twee weken werd ik ondergedompeld in het sociaal recht bij DLPA. Aan de hand van allerlei dossiers heb ik mijn kennis kunnen verbreden en kon ik al wat kennis maken met het opstellen van juridische documenten. Daarvoor wil ik alvast het team sociaal recht uitdrukkelijk bedanken. Daarnaast had ik ook een zeer fijne tijd met de andere collega’s die zich enorm openstelden naar mij toe en voor een dynamische en aangename werksfeer zorgden. Het was zeer fijn om twee weken deel uit te maken van dit team, bedankt!” Wij danken Paulien voor haar inzet en wensen haar veel succes toe!

Nieuwjaar 2023

Nieuwjaarsfeest

23/01/2023 - Afgelopen zaterdag vond het jaarlijkse DLPA-nieuwjaarsfeest plaats waarop alle medewerkers en hun partners uitgenodigd worden. Het thema dit jaar was “Casino Royale”. Er werd lustig gepokerd, Blackjack gespeeld en Roulette gedraaid. Na het diner volgde nog een spetterend dansfeest!

2022

Website

2023

22/12/2022 - 2022 zit er bijna op. Wij heffen het glas op het nieuwe jaar en wensen u namens het volledige DLPA-team een fijne kerst en een succesvol 2023!

63 Emma SQUARE

#testimonialthursday Emma Van Loo

01/12/2022 - In onze reeks #testimonialthursday laten wij telkens iemand van ons team aan het woord. Vandaag is het de beurt aan Emma Van Loo! Bekijk hier Emma's g...

Lees meer
Verslag infosessie 24 11 website

Infosessie 24 november

25/11/2022 -

Gisteren organiseerden wij op ons kantoor een infosessie over wijzigingen aan het contractenrecht vanaf 1 januari 2023. Eva Roels, Emily Van Damme, Natascha De Roeck en Jolien Millecamps zorgden voor een boeiende uiteenzetting, waarna er kon worden nagepraat met een hapje en een drankje. Het was een geslaagde avond!

Uitnodiging infosessie contracten website

Infosessie Zijn uw contracten up-to-date? Nieuwe regels vanaf 1 januari 2023

27/10/2022 - Wist u dat u als onderneming dagelijks met contractenrecht bezig bent? U stuurt uw algemene voorwaarden uit, u aanvaardt een offerte, u levert uw goed...

Lees meer