Terug

We zijn fier om de promotie aan te kondigen van Stefaan Voet, Lisa De Decker en Aurora Hoet tot advocaat - counsel, met ingang van 1 januari 2024.

Stefaan legt zich, naast zijn academische opdracht als docent gerechtelijk recht aan de KU Leuven en de UHasselt, binnen DLPA op enthousiaste wijze toe op het gerechtelijk recht, arbitrage en geschillenbeslechting. Lisa is van bij de aanvang van haar carrière in 2014 verbonden aan DLPA en een vaste waarde binnen het team vennootschapsrecht. Aurora, eveneens actief bij DLPA sinds 2014, zet mee haar schouders onder de tak vastgoedrecht en overheidsopdrachten binnen ons kantoor.

Hun promotie is een bevestiging van het wederzijdse engagement en een erkenning voor hun waardevolle bijdrage aan de groei van DLPA. Wij kijken samen uit naar de verdere samenwerking!

DELEN:

Recent nieuws

DLP 230001 BLOG 400 X 315 PX

Je vertrouwde kantoor groeit, en krijgt een nieuw logo

09/01/2024 - Het nieuwe jaar is een nieuw begin voor dlpa, want je vertrouwde advocatenkantoor groeit. Voortaan vaart ook Volckaert & Volckaert uit Oostende on...

Lees meer
Website

Soup for Life

11/12/2023 - Vanaf 18 december 2023 gaat de Warmste Week opnieuw van start. Het thema dit jaar is “Opgroeien zonder zorgen”. Bij DLPA Advocaten willen we graag ons...

Lees meer