Terug

We zijn fier om de promotie aan te kondigen van Stefaan Voet, Lisa De Decker en Aurora Hoet tot advocaat - counsel, met ingang van 1 januari 2024.

Stefaan legt zich, naast zijn academische opdracht als docent gerechtelijk recht aan de KU Leuven en de UHasselt, binnen DLPA op enthousiaste wijze toe op het gerechtelijk recht, arbitrage en geschillenbeslechting. Lisa is van bij de aanvang van haar carrière in 2014 verbonden aan DLPA en een vaste waarde binnen het team vennootschapsrecht. Aurora, eveneens actief bij DLPA sinds 2014, zet mee haar schouders onder de tak vastgoedrecht en overheidsopdrachten binnen ons kantoor.

Hun promotie is een bevestiging van het wederzijdse engagement en een erkenning voor hun waardevolle bijdrage aan de groei van DLPA. Wij kijken samen uit naar de verdere samenwerking!

DELEN:

Recent nieuws

86 Marie SQUARE

Nieuwe collega

11/04/2024 - Het team van dlpa breidt uit. We verwelkomen Marie-Emanuelle Turcq. Ze is actief in het ruime vastgoedrecht. Je kan beroep doen op Marie voor advies, het opstellen van overeenkomsten en procesvoering.Welkom Marie!

09 Bernardleterme Oyn51Y

Bedankt Bernard

04/03/2024 - Bernard Leterme heeft na een succesvolle carrière van 47 jaar DLPA en de Balie West-Vlaanderen verlaten. Bernard studeerde in 1977 af aan de faculteit...

Lees meer