Terug

Het nieuwe jaar is een nieuw begin voor dlpa, want je vertrouwde advocatenkantoor groeit. Voortaan vaart ook Volckaert & Volckaert uit Oostende onder de vlag van dlpa.

Met onze brede, complementaire expertise op alle domeinen van het ondernemingsrecht kunnen we je in de toekomst nóg beter helpen. En je bijstaan in álle juridische uitdagingen waar je vandaag als ondernemer voor staat.

Er verandert (n)iets

We worden groter, om je nog beter van dienst te zijn. Maar blijven wel klein genoeg om dat op een dynamische en persoonlijke manier te doen, zoals je van ons gewoon bent, dát verandert níet.

De uitbreiding was meteen een mooie gelegenheid om onze identiteit te finetunen, met een nieuw logo en een helder verhaal. Nog steeds met de no-nonsenseaanpak die ons typeert.

Want als ondernemer wil je geholpen worden. Doen we. Snel. Flexibel. Altijd betrokken. Meer dan een externe adviseur zijn we een vertrouwenspartner die met je onderneming meebeweegt.

We kijken ernaar uit om onze samenwerking verder uit te bouwen onder het ‘nieuwe’ dlpa.

Nieuw kantoor in Brugge

Binnenkort ben je, naast de kantoren in Kortrijk en Oostende, ook welkom in onze nieuwe uitvalsbasis in Brugge. We houden je op de hoogte.

Bekijk de video

DELEN:

Recent nieuws

45 Severine Vermeire SQUARE

Bedankt Séverine

10/06/2024 - Séverine Vermeire heeft op donderdag 6 juni 2024 de eed als rechter in de Ondernemingsrechtbank Gent afgelegd. Daarmee verlaat zij ons kantoor en de advocatuur. Séverine is haar carrière bij dlpa gestart in 2008. In 2018 werd zij vennoot van het kantoor. Wij wensen Séverine alle succes toe en danken haar voor de vele jaren die zij verbonden was aan dlpa!

86 Marie SQUARE

Nieuwe collega

11/04/2024 - Het team van dlpa breidt uit. We verwelkomen Marie-Emanuelle Turcq. Ze is actief in het ruime vastgoedrecht. Je kan beroep doen op Marie voor advies, het opstellen van overeenkomsten en procesvoering.Welkom Marie!