Terug

Het nieuwe jaar is een nieuw begin voor dlpa, want je vertrouwde advocatenkantoor groeit. Voortaan vaart ook Volckaert & Volckaert uit Oostende onder de vlag van dlpa.

Met onze brede, complementaire expertise op alle domeinen van het ondernemingsrecht kunnen we je in de toekomst nóg beter helpen. En je bijstaan in álle juridische uitdagingen waar je vandaag als ondernemer voor staat.

Er verandert (n)iets

We worden groter, om je nog beter van dienst te zijn. Maar blijven wel klein genoeg om dat op een dynamische en persoonlijke manier te doen, zoals je van ons gewoon bent, dát verandert níet.

De uitbreiding was meteen een mooie gelegenheid om onze identiteit te finetunen, met een nieuw logo en een helder verhaal. Nog steeds met de no-nonsenseaanpak die ons typeert.

Want als ondernemer wil je geholpen worden. Doen we. Snel. Flexibel. Altijd betrokken. Meer dan een externe adviseur zijn we een vertrouwenspartner die met je onderneming meebeweegt.

We kijken ernaar uit om onze samenwerking verder uit te bouwen onder het ‘nieuwe’ dlpa.

Nieuw kantoor in Brugge

Binnenkort ben je, naast de kantoren in Kortrijk en Oostende, ook welkom in onze nieuwe uitvalsbasis in Brugge. We houden je op de hoogte.

Bekijk de video

DELEN:

Recent nieuws

Aankondiging counsels website

3 advocaat - counsels vanaf 1 januari 2024

22/12/2023 - We zijn fier om de promotie aan te kondigen van Stefaan Voet, Lisa De Decker en Aurora Hoet tot advocaat - counsel, met ingang van 1 januari 2024. Ste...

Lees meer
Website

Soup for Life

11/12/2023 - Vanaf 18 december 2023 gaat de Warmste Week opnieuw van start. Het thema dit jaar is “Opgroeien zonder zorgen”. Bij DLPA Advocaten willen we graag ons...

Lees meer