Overname van aandelen of handelszaken

Wilt u uw onderneming verkopen of een ander bedrijf overnemen? Afhankelijk van de concrete situatie kan geopteerd worden voor een overdracht van aandelen, dan wel voor een overdracht van handelszaak.

DLPA Advocaten heeft een uitgebreide ervaring in begeleiding bij overnametransacties. Wij staan u, al dan niet in een multidisciplinair team, bij gedurende het hele transactieproces, gaande van de due diligence en het bepalen van de transactiestructuur tot de redactie en onderhandeling van de transactieovereenkomsten.

Gezien wij beschikken over specialisten in verschillende rechtsdomeinen, kunnen wij snel en degelijk complexe transacties analyseren en een succesvolle deal realiseren.

Contactpersonen binnen deze expertise:

Trees Vuylsteke

trees.vuylsteke@dlpa.be

Maude Mertens

maude.mertens@dlpa.be

Klaas Vanneste

klaas.vanneste@dlpa.be

Publicaties
over Overname van aandelen of handelszaken

Reeks vennootschapsrecht advocaat kortrijk website

Post-overname geschillen

10/07/2023 - Goede overeenkomsten maken goede vrienden. Dit is zeker het geval bij de overname van aandelen van een vennootschap, zoals toegelicht in onze vorige n...

Lees meer
Reeks vennootschapsrecht aanverwante overeenkomsten advocaat kortrijk website

Aanverwante overeenkomsten bij de aandelenoverdracht

05/07/2023 - De overdracht van aandelen gaat vaak gepaard met bijkomende afzonderlijke afspraken die de toekomstige relatie regelen tussen de koper en verkoper van...

Lees meer

Binnen elk van deze expertisedomeinen staat ons kantoor klaar om u bij te staan.

Contacteer ons