Ondernemingsstructuur en oprichting

Welke vennootschapsvorm is voor u de meest geschikte en waarom? Is de structuur van uw onderneming nog aangepast aan uw activiteiten? Wenst u uw werknemers te laten participeren in uw onderneming?

DLPA Advocaten kan u adviseren omtrent de meest geschikte ondernemingsstructuur voor uw activiteiten en kan u tevens bijstaan bij de oprichting van uw vennootschap of vereniging. Wij adviseren u graag bij de redactie van uw statuten en het opstellen van een aandeelhoudersovereenkomst.

Ook na de oprichting van uw vennootschap begeleiden wij u bij de verdere uitbouw van uw onderneming, zoals bijvoorbeeld bij de intrede van nieuwe aandeelhouders of investeerders of bij het uitwerken van een geschikte structuur voor de participatie door uw werknemers.

Contactpersonen binnen deze expertise:

Trees Vuylsteke

trees.vuylsteke@dlpa.be

Maude Mertens

maude.mertens@dlpa.be

Klaas Vanneste

klaas.vanneste@dlpa.be

Publicaties over Ondernemingsstructuur en oprichting

Accountant

Rechtbank weerhoudt aansprakelijkheid van de accountant wegens een kennelijk ontoereikend aanvangsvermogen

11/08/2022 - Recente rechtspraak stelt de accountant die het financieel plan opstelde mee aansprakelijk voor de onderkapitalisatie van een onderneming die failliet...

Lees meer
Maatschap website

De maatschap: veel meer dan een handige tool voor successieplanning

08/06/2021 - De maatschap is al jaren een bekend vehikel in het kader van familiale vermogens- en successieplanning. De maatschap biedt echter ook opportuniteiten ...

Lees meer

Binnen elk van deze expertisedomeinen staat ons kantoor klaar om u bij te staan.

Contacteer ons