Terug

Met de start van het nieuw gerechtelijk jaar starten we onze reeks #testimonialthursday ook opnieuw op. Hierbij laten we jullie nader kennismaken met het team van DLPA. Vandaag bijt één van de medewerkers van de vakgroep sociaal recht de spits af.

Wie? Matthias Dhaene

Functie? Advocaat

Hoe lang werk je al bij DLPA? 2 jaar

Wat vind je het meest boeiende aan je job? De diversiteit. Iedere dag vertrek ik naar kantoor zonder te weten hoe mijn dag er concreet zal uitzien of welke juridische vraagstukken mijn pad zullen kruisen. Elk dossier heeft een eigen verhaal, een eigen insteek, specifieke verwachtingen en onverwachte wendingen. Het geeft mij zeer veel voldoening om samen met de cliënt op zoek te gaan naar het best mogelijke resultaat, waarbij ik als advocaat niet alleen optreed als juridisch raadgever maar ook als vertrouwenspersoon van de cliënt.

Waarom werk je graag bij DLPA? Vanaf mijn eerste werkdag bij DLPA voelde ik mij onmiddellijk thuis. We vormen een gedreven team dat zich realiseert dat het smeden van een hechte band zowel tijdens als na de kantooruren de sleutel is tot succes.

DELEN:

Recent nieuws

81 Astrid SQUARE

Nieuwe collega

22/11/2023 - Wij verwelkomen Astrid Maertens als nieuwste collega. Astrid is advocaat sinds 2021 en versterkt het DLPA-team in de materies bouw- en aannemingsrecht, huur en pacht, mede-eigendom en appartementsrecht. Welkom Astrid!

77 Manon SQUARE

Nieuwe collega

08/11/2023 - DLPA heeft er met Manon Gosseye sinds kort nog een nieuwe collega bij. Manon is actief als advocaat in het sociaal recht sinds 2020. Zij behandelt dossiers in zowel het individueel als het collectief arbeidsrecht en is perfect tweetalig en dus zeker een aanwinst voor ons team. Welkom Manon!