Terug

Met de start van het nieuw gerechtelijk jaar starten we onze reeks #testimonialthursday ook opnieuw op. Hierbij laten we jullie nader kennismaken met het team van DLPA. Vandaag bijt één van de medewerkers van de vakgroep sociaal recht de spits af.

Wie? Matthias Dhaene

Functie? Advocaat

Hoe lang werk je al bij DLPA? 2 jaar

Wat vind je het meest boeiende aan je job? De diversiteit. Iedere dag vertrek ik naar kantoor zonder te weten hoe mijn dag er concreet zal uitzien of welke juridische vraagstukken mijn pad zullen kruisen. Elk dossier heeft een eigen verhaal, een eigen insteek, specifieke verwachtingen en onverwachte wendingen. Het geeft mij zeer veel voldoening om samen met de cliënt op zoek te gaan naar het best mogelijke resultaat, waarbij ik als advocaat niet alleen optreed als juridisch raadgever maar ook als vertrouwenspersoon van de cliënt.

Waarom werk je graag bij DLPA? Vanaf mijn eerste werkdag bij DLPA voelde ik mij onmiddellijk thuis. We vormen een gedreven team dat zich realiseert dat het smeden van een hechte band zowel tijdens als na de kantooruren de sleutel is tot succes.

DELEN:

Recent nieuws

86 Marie SQUARE

Nieuwe collega

11/04/2024 - Het team van dlpa breidt uit. We verwelkomen Marie-Emanuelle Turcq. Ze is actief in het ruime vastgoedrecht. Je kan beroep doen op Marie voor advies, het opstellen van overeenkomsten en procesvoering.Welkom Marie!

09 Bernardleterme Oyn51Y

Bedankt Bernard

04/03/2024 - Bernard Leterme heeft na een succesvolle carrière van 47 jaar DLPA en de Balie West-Vlaanderen verlaten. Bernard studeerde in 1977 af aan de faculteit...

Lees meer