Terug

Rachel Vulsteke (afgestudeerd aan de KULeuven) sluit deze week haar zomerstage af. Zij blijkt tevreden terug op haar 3 weken stage:

“De voorbije drie weken mocht ik deel uitmaken van het enthousiaste en gedreven team van DLPA. Ik kreeg de kans om mee te werken aan verschillende interessante dossiers, waardoor ik een duidelijker beeld heb kunnen vormen van de praktijk waar ik binnenkort in terecht zal komen. In deze korte periode heb ik enorm veel bijgeleerd, een echt team leren kennen en het heeft mijn interesse voor de advocatuur alleen maar aangewakkerd. Ik kijk met een heel tevreden gevoel terug naar mijn zomerstage en ik ben iedereen binnen DLPA enorm dankbaar.”

We danken Rachel voor haar enthousiasme en inzet en wensen haar veel succes toe in haar verdere studies!

DELEN:

Recent nieuws

86 Marie SQUARE

Nieuwe collega

11/04/2024 - Het team van dlpa breidt uit. We verwelkomen Marie-Emanuelle Turcq. Ze is actief in het ruime vastgoedrecht. Je kan beroep doen op Marie voor advies, het opstellen van overeenkomsten en procesvoering.Welkom Marie!

09 Bernardleterme Oyn51Y

Bedankt Bernard

04/03/2024 - Bernard Leterme heeft na een succesvolle carrière van 47 jaar DLPA en de Balie West-Vlaanderen verlaten. Bernard studeerde in 1977 af aan de faculteit...

Lees meer