Terug

Rachel Vulsteke (afgestudeerd aan de KULeuven) sluit deze week haar zomerstage af. Zij blijkt tevreden terug op haar 3 weken stage:

“De voorbije drie weken mocht ik deel uitmaken van het enthousiaste en gedreven team van DLPA. Ik kreeg de kans om mee te werken aan verschillende interessante dossiers, waardoor ik een duidelijker beeld heb kunnen vormen van de praktijk waar ik binnenkort in terecht zal komen. In deze korte periode heb ik enorm veel bijgeleerd, een echt team leren kennen en het heeft mijn interesse voor de advocatuur alleen maar aangewakkerd. Ik kijk met een heel tevreden gevoel terug naar mijn zomerstage en ik ben iedereen binnen DLPA enorm dankbaar.”

We danken Rachel voor haar enthousiasme en inzet en wensen haar veel succes toe in haar verdere studies!

DELEN:

Recent nieuws

26 Evelien Vermeersch SQUARE

25 jaar bij dlpa

13/06/2024 - 25 jaar bij dlpa: dat moeten gevierd worden! Sinds 1999 maakt Evelien Vermeersch deel uit van ons ondersteunend dlpa-team. Evelien is een echte cijferkrak waar we altijd op kunnen rekenen. Dankjewel Evelien voor jouw dagelijkse enthousiaste inzet en aanwezigheid op ons kantoor!

45 Severine Vermeire SQUARE

Bedankt Séverine

10/06/2024 - Séverine Vermeire heeft op donderdag 6 juni 2024 de eed als rechter in de Ondernemingsrechtbank Gent afgelegd. Daarmee verlaat zij ons kantoor en de advocatuur. Séverine is haar carrière bij dlpa gestart in 2008. In 2018 werd zij vennoot van het kantoor. Wij wensen Séverine alle succes toe en danken haar voor de vele jaren die zij verbonden was aan dlpa!