Meer dan meesters in kleine letters

Als ondernemer wil je geholpen worden. Doen we. Met een brede expertise in ondernemingsrecht en een no-nonsenseaanpak. Snel. Flexibel. Altijd betrokken.

We luisteren actief. Adviseren je even constructief als inventief, met gezond boerenverstand en juridische creativiteit. We denken met je mee. Bieden pragmatische oplossingen op maat, gericht op je commerciële belangen en gefocust op resultaat.

We bijten ons vast in je dossier en doen dat met kennis van zaken. Meer dan een externe adviseur zijn we een betrokken partner die met je business meebeweegt. En zo leiden kleine letters tot grote successen. En sterke partnerships.

maak een afspraak
Contacteer ons

Cotton Park

Spinnerijstraat 99/22

8500 Kortrijk

+32 56 26 81 81

Routebeschrijving

Elisabethlaan 25/00.02

8400 Oostende

+32 59 55 39 69

Routebeschrijving

advocaten@dlpa.be

DLPA Home

Brede expertise in ondernemingsrecht

Doe beroep op onze brede expertise voor juridisch advies, het opstellen van contracten en bijstand in onderhandelingen en procedures. Met kennis, ervaring en proactieve betrokkenheid anticiperen we voortdurend op veranderingen in de juridische wereld en zakelijke omgeving. Zo kunnen we je belangen in elke situatie optimaal behartigen.

ontdek onze expertise
DLPA team

We bewegen mee met je onderneming

Op zoek naar een advocaat die je business begrijpt? Iemand die je in vertrouwen kan nemen? We helpen je op een dynamische en persoonlijke manier, met aanstekelijke gedrevenheid en heldere communicatie. Zodat je je niet alleen juridisch ondersteund voelt in lijn met je professionele belangen, maar je ook persoonlijk begrepen voelt.

Vind jouw advocaat

Recent nieuws

Cassatiearrest veralgemeend bewijsbeslag advocaten kortrijk website

Cassatie reikt hulpmiddel aan bij bewijsnood en bevestigt een veralgemeend bewijsbeslag

07/02/2024 - Het gebeurt vaak dat een partij in bewijsnood zit. Zij wil een procedure opstarten tegen een andere partij maar kan haar zaak (vooralsnog) niet hard m...

Lees meer
DLP 230001 BLOG 400 X 315 PX

Je vertrouwde kantoor groeit, en krijgt een nieuw logo

09/01/2024 - Het nieuwe jaar is een nieuw begin voor dlpa, want je vertrouwde advocatenkantoor groeit. Voortaan vaart ook Volckaert & Volckaert uit Oostende on...

Lees meer