49 Trees
49 Trees SQUARE

Trees Vuylsteke

Advocaat sinds 1986

Trees Vuylsteke studeerde in 1986 af aan de faculteit rechten van de KU Leuven en is sinds 1999 vennoot van DLPA. Zij is sinds jaren plaatsvervangend rechter in de ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Kortrijk.

Trees heeft een ruimte expertise in het vennootschapsrecht. Naast haar werkzaamheden op het gebied van zakelijke transacties en contracten, voornamelijk bij fusies en overnames, adviseert en begeleidt Trees aandeelhouders en bestuurders bij alle stappen van het vennootschapsleven: redactie van aandeelhoudersovereenkomsten, begeleiding bij conflicten tussen aandeelhouders, mogelijke bestuurdersaansprakelijkheid, stopzetting van activiteiten, ….

Klanten waarderen Trees om haar communicatieve vaardigheden en haar oplossingsgerichte aanpak. Hoewel zij het rechtbankwerk niet schuwt, helpen haar jarenlange ervaring en haar opleiding als bemiddelaar haar om partijen te helpen zoeken naar een buitengerechtelijke oplossing van hun geschil.

Trees is bovendien erkend bemiddelaar en wordt regelmatig door de rechtbanken of door partijen aangesteld om partijen te begeleiden bij het zoeken naar een bemiddelde oplossing voor hun handels- of vennootschapsconflict.

Zij is aangesloten bij “Uw bemiddelaars“, een vereniging van erkende onafhankelijke bemiddelaars. Daarnaast is Trees ook lid van CEPANI, het Belgisch centrum voor arbitrage en mediatie.

Talen: NL - FR - EN - ES

Recente publicaties van Trees Vuylsteke

Cassatiearrest veralgemeend bewijsbeslag advocaten kortrijk website

Cassatie reikt hulpmiddel aan bij bewijsnood en bevestigt een veralgemeend bewijsbeslag

07/02/2024 - Het gebeurt vaak dat een partij in bewijsnood zit. Zij wil een procedure opstarten tegen een andere partij maar kan haar zaak (vooralsnog) niet hard m...

Lees meer
Statutenwijziging WVV vennootschap advocaat kortrijk website

Deadline statutenwijziging van uw vennnootschap nadert!

18/10/2023 - Tegen uiterlijk 1 januari 2024 moeten alle rechtspersonen opgericht vóór 1 mei 2019 hun statuten in overeenstemming hebben gebracht met de bepalingen ...

Lees meer