13 Arnouddeclerck Oyu9Yo
13 Arnoud Declerck SQUARE

Arnoud Declerck

Advocaat sinds 1979

Arnoud Declerck behaalde in 1979 zijn diploma rechten aan de Universiteit Gent, waarna hij meteen als advocaat actief werd. Hij is tevens stichtend vennoot van het kantoor.

Jarenlang al ondersteunt Arnoud ondernemingen en hun actoren bij alle juridische kwesties waarmee zij worden geconfronteerd. Hij bouwde daarin een ruime ervaring op. Ook het mandaat van curator van vennootschappen in faillissement, dat hij ettelijke jaren op zich nam, draagt bij tot zijn gedegen expertise en leidde tot zijn praktisch inzicht in de werking van vennootschappen.

Op vandaag is Arnoud vooral actief in de sectoren van het vennootschapsrecht, commercieel recht, aannemingsrecht en administratief recht. Via een grondige juridische analyse beoogt Arnoud in elk dossier steeds de beste oplossing te bereiken. U kan op Arnoud een beroep doen zowel voor adviesverlening als voor bijstand bij onderhandelingen en gerechtelijke procedures.

Arnoud is lid van de raad van bestuur en van het redactiesecretariaat van de “Algemene Modellenverzameling voor de Rechtspraktijk”, een veelgebruikt naslagwerk met modellen van tal van juridische documenten en overeenkomsten.

Talen: NL - FR - EN

Recente publicaties van Arnoud Declerck

Nieuwe Pandwet Pkpau6

De nieuwe Pandwet en het Nationaal Pandregister

31/01/2018 - De wet van 13 juli 2013 tot wijziging van het Burgerlijk Wetboek wat zakelijke zekerheden op roerende goederen betreft (de “nieuwe Pandwet”) hertekent...

Lees meer