DLPA Advocaten

12/12/2017

Work 1 hour for life

Op 18 december 2017 neemt DLPA deel aan de actie “Work 1 hour for Life – SOS Kinderdorpen”, georganiseerd door de Orde van Vlaamse Balies voor de Warmste Week van Music for Life.

 

Omdat ook wij vinden dat geen enkel kind alleen mag opgroeien, werken wij op maandag 18 december 2017 één uur voor SOS Kinderdorpen.

 

De opbrengst van Work One Hour For Life gaat naar de Belgische Projecten van SOS Kinderdorpen: het Simbahuis in Liedekerke, opvanghuis Hejmo in Kraainem en het SOS Kinderdorp Chantevent bij Marche-en-Famenne, waar kinderen die er alleen voor staan, een warme opvang en ondersteuning krijgen.

Delen:

Recent nieuws

12/09/2018 - Na de verhuis naar onze nieuwe kantoren kon een officiële opening niet uitblijven. Afgelopen weekend vormden wij onze kantoren voor de gelegenheid...

04/09/2018 - Wij maakten gebruik van de zomermaanden om ons volledig te installeren op onze nieuwe locatie in Cotton Park, Spinnerijstraat 99/22, 8500...

Inschrijven op onze nieuwsbrief

In onze nieuwsbrieven lichten wij de voor u relevante juridische actualiteit en belangrijke wetswijzigingen toe. Schrijf u hier in en blijf op de hoogte.