DLPA Advocaten

12/12/2017

Work 1 hour for life

Op 18 december 2017 neemt DLPA deel aan de actie “Work 1 hour for Life – SOS Kinderdorpen”, georganiseerd door de Orde van Vlaamse Balies voor de Warmste Week van Music for Life.

 

Omdat ook wij vinden dat geen enkel kind alleen mag opgroeien, werken wij op maandag 18 december 2017 één uur voor SOS Kinderdorpen.

 

De opbrengst van Work One Hour For Life gaat naar de Belgische Projecten van SOS Kinderdorpen: het Simbahuis in Liedekerke, opvanghuis Hejmo in Kraainem en het SOS Kinderdorp Chantevent bij Marche-en-Famenne, waar kinderen die er alleen voor staan, een warme opvang en ondersteuning krijgen.

Delen:

Recent nieuws

2019

25/12/2018 - DLPA Advocaten wenst u een zalige Kerst en een voorspoedig 2019!

De warmste week

18/12/2018 - DLPA steunt de Warmste Week door opnieuw deel te nemen aan de actie “Work 1 hour for Life”, georganiseerd door de Orde van Vlaamse Balies.   De opbrengst gaat naar het project ‘Simbahuis’ in Liedekerke van SOS Kinderdorpen. Daar wordt opvang en begeleiding geboden aan gezinnen die de opvoeding van hun kind tijdelijk niet meer kunnen garanderen, zodat het gezin zo snel mogelijk weer samen verder kan.   DLPA wil aan dit waardevol project bijdragen. Ons voltallig team werkt op 18 december 2018 dan ook een uur ten voordele van SOS Kinderdorpen.

Inschrijven op onze nieuwsbrief

In onze nieuwsbrieven lichten wij de voor u relevante juridische actualiteit en belangrijke wetswijzigingen toe. Schrijf u hier in en blijf op de hoogte.