DLPA Advocaten

12/12/2017

Work 1 hour for life

Op 18 december 2017 neemt DLPA deel aan de actie “Work 1 hour for Life – SOS Kinderdorpen”, georganiseerd door de Orde van Vlaamse Balies voor de Warmste Week van Music for Life.

 

Omdat ook wij vinden dat geen enkel kind alleen mag opgroeien, werken wij op maandag 18 december 2017 één uur voor SOS Kinderdorpen.

 

De opbrengst van Work One Hour For Life gaat naar de Belgische Projecten van SOS Kinderdorpen: het Simbahuis in Liedekerke, opvanghuis Hejmo in Kraainem en het SOS Kinderdorp Chantevent bij Marche-en-Famenne, waar kinderen die er alleen voor staan, een warme opvang en ondersteuning krijgen.

Delen:

Recent nieuws

Opleiding de essentie van het sociaal recht en arbeidsrecht

16/11/2018 - Wegens succes herneemt Vives Kortrijk Business School dit najaar de opleidingscyclus ‘De essentie van sociaal recht en arbeidsrecht’ die Bram Delbecke eerder al drie keer doceerde. Tijdens vier sessies biedt Bram opnieuw aan HR-professionals een praktisch overzicht van alle juridische aspecten inzake het sluiten, het uitvoeren, het schorsen en het beëindigen van een arbeidsovereenkomst.

07/11/2018 - November is traditioneel de maand waarin de Vlaamse Rechtsgenootschappen van Gent en Leuven hun jobbeurzen organiseren. Dit jaar kan u de stand...

Inschrijven op onze nieuwsbrief

In onze nieuwsbrieven lichten wij de voor u relevante juridische actualiteit en belangrijke wetswijzigingen toe. Schrijf u hier in en blijf op de hoogte.