Terug

Na de verhuis naar onze nieuwe kantoren kon een officiële opening niet uitblijven. Afgelopen weekend vormden wij onze kantoren voor de gelegenheid om tot tentoonstellingsruimte, waarin enkele sublieme werken van Nick Ervinck, Jonas Vansteenkiste en Beatrijs Lombaerts geëxposeerd werden.

De geslaagde inhuldiging van onze nieuwe locatie in aanwezigheid van cliënten, familie en vrienden motiveert ons om dit nieuwe hoofdstuk van DLPA met nog meer enthousiasme aan te vatten.

Wij bedanken de kunstenaars die een deel van de opbrengst van de verkochte kunstwerken schonken aan Levensloop en ook iedereen die dit goede doel gesteund heeft met een gift.

DELEN:

Recent nieuws

86 Marie SQUARE

Nieuwe collega

11/04/2024 - Het team van dlpa breidt uit. We verwelkomen Marie-Emanuelle Turcq. Ze is actief in het ruime vastgoedrecht. Je kan beroep doen op Marie voor advies, het opstellen van overeenkomsten en procesvoering.Welkom Marie!

09 Bernardleterme Oyn51Y

Bedankt Bernard

04/03/2024 - Bernard Leterme heeft na een succesvolle carrière van 47 jaar DLPA en de Balie West-Vlaanderen verlaten. Bernard studeerde in 1977 af aan de faculteit...

Lees meer