Terug

Met de start van het nieuwe academiejaar, komt er ook een einde aan de zomerstages op ons kantoor. Onze laatste zomerstagiair Liesbeth Herreman (student aan KULeuven) kijkt met plezier terug op haar stage: “Ik wil het hele team van DLPA bedanken voor de boeiende zomerstage! Ik heb de kans gekregen om alles wat ik de voorbije 4 jaar in mijn opleiding rechten geleerd heb, om te zetten naar de praktijk. Ik heb dan ook ontzettend veel bijgeleerd in deze laatste 3 weken. Hartelijk dank!” Wij danken Liesbeth voor haar inzet en wensen haar veel succes toe met haar verdere studies!

DELEN:

Recent nieuws

81 Astrid SQUARE

Nieuwe collega

22/11/2023 - Wij verwelkomen Astrid Maertens als nieuwste collega. Astrid is advocaat sinds 2021 en versterkt het DLPA-team in de materies bouw- en aannemingsrecht, huur en pacht, mede-eigendom en appartementsrecht. Welkom Astrid!

77 Manon SQUARE

Nieuwe collega

08/11/2023 - DLPA heeft er met Manon Gosseye sinds kort nog een nieuwe collega bij. Manon is actief als advocaat in het sociaal recht sinds 2020. Zij behandelt dossiers in zowel het individueel als het collectief arbeidsrecht en is perfect tweetalig en dus zeker een aanwinst voor ons team. Welkom Manon!