Terug

Met de start van het nieuwe academiejaar, komt er ook een einde aan de zomerstages op ons kantoor. Onze laatste zomerstagiair Liesbeth Herreman (student aan KULeuven) kijkt met plezier terug op haar stage: “Ik wil het hele team van DLPA bedanken voor de boeiende zomerstage! Ik heb de kans gekregen om alles wat ik de voorbije 4 jaar in mijn opleiding rechten geleerd heb, om te zetten naar de praktijk. Ik heb dan ook ontzettend veel bijgeleerd in deze laatste 3 weken. Hartelijk dank!” Wij danken Liesbeth voor haar inzet en wensen haar veel succes toe met haar verdere studies!

DELEN:

Recent nieuws

Dag van de medewerker website

Dag van de medewerker

20/04/2023 - Het ondersteunend team van DLPA zijn stuk voor stuk toppers en een onmisbare schakel voor de dagelijkse werking van het kantoor. Een grote dankjewel aan Daisy, Katrien, Evelien, Corry, Ilse, Karolien, Marieke en Julie voor hun inzet! We zetten hen vandaag (figuurlijk) in de bloemen, zeer welverdiend!

Winterstage Niene website

Winterstage bij DLPA

29/03/2023 - De afgelopen maanden deed Niene Copman (student aan de UGent) een winterstage bij DLPA. Zij blikt enthousiast terug op haar stage: “De afgelopen weken zijn voorbijgevlogen! Gedurende mijn stageperiode heb ik met veel enthousiasme en toewijding aan twee uitdagende dossiers kunnen werken. Tegelijkertijd maakte ik kennis met het kantoor en een zeer fijn team. Ik kijk al uit naar september, wanneer ik officieel deel zal uitmaken van het DLPA-team. Tot dan!” Wij danken Niene voor haar gemotiveerde inzet en kijken alvast uit naar haar terugkeer dit najaar wanneer zij ons team als advocaat-stagiair komt versterken.