Terug

Iris Ketels (studente aan de KU Leuven) mocht deze zomer de spits afbijten als eerste zomerstagiair bij DLPA. Intussen is de zomerstage van Iris Ketels bijna afgelopen en blikt zij tevreden terug op haar stage: “De voorbije drie weken zijn voorbijgevlogen. Het was een leerrijke stage in een professioneel en toegankelijk team waarin ik meteen werd betrokken in verschillende boeiende zaken. Hartelijk dank aan iedereen bij DLPA voor de voorbije aangename weken!” Wij danken Iris voor haar inzet en wensen haar veel succes toe!

DELEN:

Recent nieuws

26 Evelien Vermeersch SQUARE

25 jaar bij dlpa

13/06/2024 - 25 jaar bij dlpa: dat moeten gevierd worden! Sinds 1999 maakt Evelien Vermeersch deel uit van ons ondersteunend dlpa-team. Evelien is een echte cijferkrak waar we altijd op kunnen rekenen. Dankjewel Evelien voor jouw dagelijkse enthousiaste inzet en aanwezigheid op ons kantoor!

45 Severine Vermeire SQUARE

Bedankt Séverine

10/06/2024 - Séverine Vermeire heeft op donderdag 6 juni 2024 de eed als rechter in de Ondernemingsrechtbank Gent afgelegd. Daarmee verlaat zij ons kantoor en de advocatuur. Séverine is haar carrière bij dlpa gestart in 2008. In 2018 werd zij vennoot van het kantoor. Wij wensen Séverine alle succes toe en danken haar voor de vele jaren die zij verbonden was aan dlpa!