Terug

Nu de start van het academiejaar nadert sluit ook onze laatste zomerstagiair Nona Laroye (student aan de KULeuven) haar zomerstage bij DLPA af. Zij blikt tevreden terug op haar stage:

“De voorbije drie weken mocht ik als zomerstagiair het team van DLPA Advocaten vervoegen. Het waren drie heel leerrijke en interessante weken. Ik werd bij veel verschillende dossiers betrokken en mocht heel uiteenlopend werk doen. Ik wil het hele DLPA-team bedanken voor de hulp en ondersteuning de afgelopen weken en in het bijzonder Bram Delbecke en Matthias Dhaene van het team sociaal recht. Ik vond het tof om deel te mogen uitmaken van zo’n enthousiast team.”

We danken Nona voor haar enthousiasme en inzet en wensen haar veel succes toe in haar verdere studies!

DELEN:

Recent nieuws

86 Marie SQUARE

Nieuwe collega

11/04/2024 - Het team van dlpa breidt uit. We verwelkomen Marie-Emanuelle Turcq. Ze is actief in het ruime vastgoedrecht. Je kan beroep doen op Marie voor advies, het opstellen van overeenkomsten en procesvoering.Welkom Marie!

09 Bernardleterme Oyn51Y

Bedankt Bernard

04/03/2024 - Bernard Leterme heeft na een succesvolle carrière van 47 jaar DLPA en de Balie West-Vlaanderen verlaten. Bernard studeerde in 1977 af aan de faculteit...

Lees meer