Terug

Nu de start van het academiejaar nadert sluit ook onze laatste zomerstagiair Nona Laroye (student aan de KULeuven) haar zomerstage bij DLPA af. Zij blikt tevreden terug op haar stage:

“De voorbije drie weken mocht ik als zomerstagiair het team van DLPA Advocaten vervoegen. Het waren drie heel leerrijke en interessante weken. Ik werd bij veel verschillende dossiers betrokken en mocht heel uiteenlopend werk doen. Ik wil het hele DLPA-team bedanken voor de hulp en ondersteuning de afgelopen weken en in het bijzonder Bram Delbecke en Matthias Dhaene van het team sociaal recht. Ik vond het tof om deel te mogen uitmaken van zo’n enthousiast team.”

We danken Nona voor haar enthousiasme en inzet en wensen haar veel succes toe in haar verdere studies!

DELEN:

Recent nieuws

81 Astrid SQUARE

Nieuwe collega

22/11/2023 - Wij verwelkomen Astrid Maertens als nieuwste collega. Astrid is advocaat sinds 2021 en versterkt het DLPA-team in de materies bouw- en aannemingsrecht, huur en pacht, mede-eigendom en appartementsrecht. Welkom Astrid!

77 Manon SQUARE

Nieuwe collega

08/11/2023 - DLPA heeft er met Manon Gosseye sinds kort nog een nieuwe collega bij. Manon is actief als advocaat in het sociaal recht sinds 2020. Zij behandelt dossiers in zowel het individueel als het collectief arbeidsrecht en is perfect tweetalig en dus zeker een aanwinst voor ons team. Welkom Manon!