Terug

Nu de start van het academiejaar nadert sluit ook onze laatste zomerstagiair Nona Laroye (student aan de KULeuven) haar zomerstage bij DLPA af. Zij blikt tevreden terug op haar stage:

“De voorbije drie weken mocht ik als zomerstagiair het team van DLPA Advocaten vervoegen. Het waren drie heel leerrijke en interessante weken. Ik werd bij veel verschillende dossiers betrokken en mocht heel uiteenlopend werk doen. Ik wil het hele DLPA-team bedanken voor de hulp en ondersteuning de afgelopen weken en in het bijzonder Bram Delbecke en Matthias Dhaene van het team sociaal recht. Ik vond het tof om deel te mogen uitmaken van zo’n enthousiast team.”

We danken Nona voor haar enthousiasme en inzet en wensen haar veel succes toe in haar verdere studies!

DELEN:

Recent nieuws

45 Severine Vermeire SQUARE

Bedankt Séverine

10/06/2024 - Séverine Vermeire heeft op donderdag 6 juni 2024 de eed als rechter in de Ondernemingsrechtbank Gent afgelegd. Daarmee verlaat zij ons kantoor en de advocatuur. Séverine is haar carrière bij dlpa gestart in 2008. In 2018 werd zij vennoot van het kantoor. Wij wensen Séverine alle succes toe en danken haar voor de vele jaren die zij verbonden was aan dlpa!

86 Marie SQUARE

Nieuwe collega

11/04/2024 - Het team van dlpa breidt uit. We verwelkomen Marie-Emanuelle Turcq. Ze is actief in het ruime vastgoedrecht. Je kan beroep doen op Marie voor advies, het opstellen van overeenkomsten en procesvoering.Welkom Marie!