Terug

Warre Vermeulen (student aan de KULeuven) sloot deze week zijn zomerstage bij DLPA af. Hij kijkt met plezier terug op zijn stage:

“Van alle bureaus op de jobbeurs, leek DLPA de meest spontane. Dit werd des te meer bevestigd tijdens de vier weken dat ik bij DLPA stage liep. Ik kreeg de kans om academische kennis toegepast te zien worden op concrete zaken, in verscheidene takken van het economisch recht. Deze ervaring heeft een blijvende eerste impressie van de advocatuur bijgebracht, die voor mij een leidraad zal blijven voor professionaliteit zonder in te boeten in werksfeer. Bijzondere dank aan iedereen van de vakgroep vennootschapsrecht.”

We danken Warre voor zijn enthousiasme en inzet en wensen hem veel succes toe in zijn verdere studies!

DELEN:

Recent nieuws

86 Marie SQUARE

Nieuwe collega

11/04/2024 - Het team van dlpa breidt uit. We verwelkomen Marie-Emanuelle Turcq. Ze is actief in het ruime vastgoedrecht. Je kan beroep doen op Marie voor advies, het opstellen van overeenkomsten en procesvoering.Welkom Marie!

09 Bernardleterme Oyn51Y

Bedankt Bernard

04/03/2024 - Bernard Leterme heeft na een succesvolle carrière van 47 jaar DLPA en de Balie West-Vlaanderen verlaten. Bernard studeerde in 1977 af aan de faculteit...

Lees meer