Terug

Na 2 weken zomerstage bij DLPA kijkt Matthias Verfaille (student aan de KULeuven) met plezier terug op zijn stage:

“Ik ben zeer dankbaar dat ik de afgelopen twee weken de kans kreeg om bij DLPA voor het eerst kennis te maken met het reilen en zeilen van de advocatuur. Ik mocht meewerken aan een diversiteit aan dossiers, samen met vriendelijke en toegankelijke collega’s. Ik mocht zelfs mee naar besprekingen met cliënten. De stage was een zeer aangename en leerrijke ervaring in een fijne werkomgeving.”

Wij danken Matthias voor zijn enthousiasme en inzet en wensen hem veel succes toe in zijn verdere studies!

DELEN:

Recent nieuws

26 Evelien Vermeersch SQUARE

25 jaar bij dlpa

13/06/2024 - 25 jaar bij dlpa: dat moeten gevierd worden! Sinds 1999 maakt Evelien Vermeersch deel uit van ons ondersteunend dlpa-team. Evelien is een echte cijferkrak waar we altijd op kunnen rekenen. Dankjewel Evelien voor jouw dagelijkse enthousiaste inzet en aanwezigheid op ons kantoor!

45 Severine Vermeire SQUARE

Bedankt Séverine

10/06/2024 - Séverine Vermeire heeft op donderdag 6 juni 2024 de eed als rechter in de Ondernemingsrechtbank Gent afgelegd. Daarmee verlaat zij ons kantoor en de advocatuur. Séverine is haar carrière bij dlpa gestart in 2008. In 2018 werd zij vennoot van het kantoor. Wij wensen Séverine alle succes toe en danken haar voor de vele jaren die zij verbonden was aan dlpa!