Terug

Bruno De Clercq (student aan de KULeuven) werd gedurende vier weken ondergedompeld in het vennootschapsrecht bij DLPA. Hij blikt enthousiast terug op haar zomerstage:

“Gedurende vier weken had ik het voorrecht stage te lopen bij DLPA binnen de tak vennootschapsrecht. Ik maakte er via allerlei dossiers kennis met de advocatuur en schaafde er ook mijn juridische vaardigheden bij. Maar niet alleen door de professionele ervaringen, ook door de fijne werksfeer binnen DLPA kijk ik met een erg positief en voldaan gevoel terug op de afgelopen weken. Een grote dankjewel aan iedereen binnen DLPA voor het vertrouwen en de leerrijke stageweken.”

Wij danken Bruno voor zijn inzet en wensen hem veel succes toe in zijn verdere studies!

DELEN:

Recent nieuws

86 Marie SQUARE

Nieuwe collega

11/04/2024 - Het team van dlpa breidt uit. We verwelkomen Marie-Emanuelle Turcq. Ze is actief in het ruime vastgoedrecht. Je kan beroep doen op Marie voor advies, het opstellen van overeenkomsten en procesvoering.Welkom Marie!

09 Bernardleterme Oyn51Y

Bedankt Bernard

04/03/2024 - Bernard Leterme heeft na een succesvolle carrière van 47 jaar DLPA en de Balie West-Vlaanderen verlaten. Bernard studeerde in 1977 af aan de faculteit...

Lees meer