Terug

Na 2 weken stage bij DLPA kijkt Paulien Dequae (student aan de VUB) met plezier terug op haar stage:

“De voorbije twee weken werd ik ondergedompeld in het sociaal recht bij DLPA. Aan de hand van allerlei dossiers heb ik mijn kennis kunnen verbreden en kon ik al wat kennis maken met het opstellen van juridische documenten. Daarvoor wil ik alvast het team sociaal recht uitdrukkelijk bedanken. Daarnaast had ik ook een zeer fijne tijd met de andere collega’s die zich enorm openstelden naar mij toe en voor een dynamische en aangename werksfeer zorgden. Het was zeer fijn om twee weken deel uit te maken van dit team, bedankt!”

Wij danken Paulien voor haar inzet en wensen haar veel succes toe!

DELEN:

Recent nieuws

45 Severine Vermeire SQUARE

Bedankt Séverine

10/06/2024 - Séverine Vermeire heeft op donderdag 6 juni 2024 de eed als rechter in de Ondernemingsrechtbank Gent afgelegd. Daarmee verlaat zij ons kantoor en de advocatuur. Séverine is haar carrière bij dlpa gestart in 2008. In 2018 werd zij vennoot van het kantoor. Wij wensen Séverine alle succes toe en danken haar voor de vele jaren die zij verbonden was aan dlpa!

86 Marie SQUARE

Nieuwe collega

11/04/2024 - Het team van dlpa breidt uit. We verwelkomen Marie-Emanuelle Turcq. Ze is actief in het ruime vastgoedrecht. Je kan beroep doen op Marie voor advies, het opstellen van overeenkomsten en procesvoering.Welkom Marie!