Terug

Na 2 weken stage bij DLPA kijkt Paulien Dequae (student aan de VUB) met plezier terug op haar stage:

“De voorbije twee weken werd ik ondergedompeld in het sociaal recht bij DLPA. Aan de hand van allerlei dossiers heb ik mijn kennis kunnen verbreden en kon ik al wat kennis maken met het opstellen van juridische documenten. Daarvoor wil ik alvast het team sociaal recht uitdrukkelijk bedanken. Daarnaast had ik ook een zeer fijne tijd met de andere collega’s die zich enorm openstelden naar mij toe en voor een dynamische en aangename werksfeer zorgden. Het was zeer fijn om twee weken deel uit te maken van dit team, bedankt!”

Wij danken Paulien voor haar inzet en wensen haar veel succes toe!

DELEN:

Recent nieuws

Dag van de medewerker website

Dag van de medewerker

20/04/2023 - Het ondersteunend team van DLPA zijn stuk voor stuk toppers en een onmisbare schakel voor de dagelijkse werking van het kantoor. Een grote dankjewel aan Daisy, Katrien, Evelien, Corry, Ilse, Karolien, Marieke en Julie voor hun inzet! We zetten hen vandaag (figuurlijk) in de bloemen, zeer welverdiend!

Winterstage Niene website

Winterstage bij DLPA

29/03/2023 - De afgelopen maanden deed Niene Copman (student aan de UGent) een winterstage bij DLPA. Zij blikt enthousiast terug op haar stage: “De afgelopen weken zijn voorbijgevlogen! Gedurende mijn stageperiode heb ik met veel enthousiasme en toewijding aan twee uitdagende dossiers kunnen werken. Tegelijkertijd maakte ik kennis met het kantoor en een zeer fijn team. Ik kijk al uit naar september, wanneer ik officieel deel zal uitmaken van het DLPA-team. Tot dan!” Wij danken Niene voor haar gemotiveerde inzet en kijken alvast uit naar haar terugkeer dit najaar wanneer zij ons team als advocaat-stagiair komt versterken.