Terug

Na 2 weken stage bij DLPA kijkt Paulien Dequae (student aan de VUB) met plezier terug op haar stage:

“De voorbije twee weken werd ik ondergedompeld in het sociaal recht bij DLPA. Aan de hand van allerlei dossiers heb ik mijn kennis kunnen verbreden en kon ik al wat kennis maken met het opstellen van juridische documenten. Daarvoor wil ik alvast het team sociaal recht uitdrukkelijk bedanken. Daarnaast had ik ook een zeer fijne tijd met de andere collega’s die zich enorm openstelden naar mij toe en voor een dynamische en aangename werksfeer zorgden. Het was zeer fijn om twee weken deel uit te maken van dit team, bedankt!”

Wij danken Paulien voor haar inzet en wensen haar veel succes toe!

DELEN:

Recent nieuws

81 Astrid SQUARE

Nieuwe collega

22/11/2023 - Wij verwelkomen Astrid Maertens als nieuwste collega. Astrid is advocaat sinds 2021 en versterkt het DLPA-team in de materies bouw- en aannemingsrecht, huur en pacht, mede-eigendom en appartementsrecht. Welkom Astrid!

77 Manon SQUARE

Nieuwe collega

08/11/2023 - DLPA heeft er met Manon Gosseye sinds kort nog een nieuwe collega bij. Manon is actief als advocaat in het sociaal recht sinds 2020. Zij behandelt dossiers in zowel het individueel als het collectief arbeidsrecht en is perfect tweetalig en dus zeker een aanwinst voor ons team. Welkom Manon!