Terug

In onze reeks #testimonialthursday laten wij u uitgebreider kennis maken met de mensen achter DLPA Advocaten. Vandaag laten we jullie kennismaken met één van onze vennoten die actief is in aannemingsrecht.

Wie? Séverine Vermeire

Functie? Advocaat

Hoe lang werk je al bij DLPA? 13 jaar

Wat vind je het meest boeiende aan je job? De enorme verscheidenheid aan juridische vragen vanuit verschillende hoeken. Als ik mij ergens in verdiept heb, vind ik het ontzettend leuk om deze kennis te delen of anderen van mijn standpunt te overtuigen.

Waarom werk je graag bij DLPA? Ik ben dankbaar voor de kansen die ik hier heb gekregen. Ik ben bij DLPA kunnen doorgroeien tot vennoot, terwijl ik mijn fulltime job als advocaat combineer met mijn gezin met twee kleine kinderen. Dat zie ik niet in elk advocatenkantoor gebeuren.

DELEN:

Recent nieuws

86 Marie SQUARE

Nieuwe collega

11/04/2024 - Het team van dlpa breidt uit. We verwelkomen Marie-Emanuelle Turcq. Ze is actief in het ruime vastgoedrecht. Je kan beroep doen op Marie voor advies, het opstellen van overeenkomsten en procesvoering.Welkom Marie!

09 Bernardleterme Oyn51Y

Bedankt Bernard

04/03/2024 - Bernard Leterme heeft na een succesvolle carrière van 47 jaar DLPA en de Balie West-Vlaanderen verlaten. Bernard studeerde in 1977 af aan de faculteit...

Lees meer