Terug

In onze reeks #testimonialthursday laten wij u uitgebreider kennis maken met de mensen achter DLPA Advocaten. We laten jullie vandaag kennismaken met één van onze advocaten van de vakgroep vennootschapsrecht.

Wie? Lisa De Decker

Functie? Advocaat

Hoe lang werk je al bij DLPA? 7 jaar

Wat vind je het meest boeiende aan je job? Elke dag stap ik het kantoor binnen zonder te weten hoe ik de dag zal beginnen. De onvoorspelbaarheid maakt de job enorm interessant én uitdagend. Geen enkele dag is dezelfde en geen enkel dossier is hetzelfde. Daarenboven geeft het ook veel voldoening om samen met cliënten te werken aan een dossier en een goed resultaat te bereiken.

Waarom werk je graag bij DLPA? Het kantoor verwelkomt je met open armen en je voelt je er onmiddellijk thuis. De quote op onze website “meer dan collega’s” is dan ook helemaal juist en niet zomaar een cliché! DLPA vormt een hecht maar ook een zeer bekwaam team waarvan ik elke dag bijleer.

DELEN:

Recent nieuws

86 Marie SQUARE

Nieuwe collega

11/04/2024 - Het team van dlpa breidt uit. We verwelkomen Marie-Emanuelle Turcq. Ze is actief in het ruime vastgoedrecht. Je kan beroep doen op Marie voor advies, het opstellen van overeenkomsten en procesvoering.Welkom Marie!

09 Bernardleterme Oyn51Y

Bedankt Bernard

04/03/2024 - Bernard Leterme heeft na een succesvolle carrière van 47 jaar DLPA en de Balie West-Vlaanderen verlaten. Bernard studeerde in 1977 af aan de faculteit...

Lees meer