Terug

In onze reeks #testimonialthursday laten wij u uitgebreider kennis maken met de mensen achter DLPA Advocaten. We laten jullie vandaag kennismaken met één van onze advocaten van de vakgroep vennootschapsrecht.

Wie? Lisa De Decker

Functie? Advocaat

Hoe lang werk je al bij DLPA? 7 jaar

Wat vind je het meest boeiende aan je job? Elke dag stap ik het kantoor binnen zonder te weten hoe ik de dag zal beginnen. De onvoorspelbaarheid maakt de job enorm interessant én uitdagend. Geen enkele dag is dezelfde en geen enkel dossier is hetzelfde. Daarenboven geeft het ook veel voldoening om samen met cliënten te werken aan een dossier en een goed resultaat te bereiken.

Waarom werk je graag bij DLPA? Het kantoor verwelkomt je met open armen en je voelt je er onmiddellijk thuis. De quote op onze website “meer dan collega’s” is dan ook helemaal juist en niet zomaar een cliché! DLPA vormt een hecht maar ook een zeer bekwaam team waarvan ik elke dag bijleer.

DELEN:

Recent nieuws

81 Astrid SQUARE

Nieuwe collega

22/11/2023 - Wij verwelkomen Astrid Maertens als nieuwste collega. Astrid is advocaat sinds 2021 en versterkt het DLPA-team in de materies bouw- en aannemingsrecht, huur en pacht, mede-eigendom en appartementsrecht. Welkom Astrid!

77 Manon SQUARE

Nieuwe collega

08/11/2023 - DLPA heeft er met Manon Gosseye sinds kort nog een nieuwe collega bij. Manon is actief als advocaat in het sociaal recht sinds 2020. Zij behandelt dossiers in zowel het individueel als het collectief arbeidsrecht en is perfect tweetalig en dus zeker een aanwinst voor ons team. Welkom Manon!