Terug

In onze reeks #testimonialthursday laten wij u uitgebreider kennis maken met de mensen achter DLPA Advocaten. Vandaag laten wij een vertrouwd gezicht van ons secretariaat aan het woord.

Wie? Katrien Samaillie

Functie? Administratief medewerkster

Hoe lang werk je al bij DLPA? 25 jaar

Wat vind je het meest boeiende aan je job? De grote variatie aan taken en het feit dat iedere dag anders is en dus nooit voorspelbaar. Ik werk inmiddels 25 jaar bij DLPA en leer nog altijd bij. Dit zorgt ervoor dat mijn werk uitdagend en leerrijk blijft.

Waarom werk je graag bij DLPA? DLPA is een actief en modern advocatenkantoor. De nauwe samenwerking met de collega’s creëert een hechte band. Dit draagt bij tot een goede verstandhouding en een aangename en leuke werksfeer.

DELEN:

Recent nieuws

86 Marie SQUARE

Nieuwe collega

11/04/2024 - Het team van dlpa breidt uit. We verwelkomen Marie-Emanuelle Turcq. Ze is actief in het ruime vastgoedrecht. Je kan beroep doen op Marie voor advies, het opstellen van overeenkomsten en procesvoering.Welkom Marie!

09 Bernardleterme Oyn51Y

Bedankt Bernard

04/03/2024 - Bernard Leterme heeft na een succesvolle carrière van 47 jaar DLPA en de Balie West-Vlaanderen verlaten. Bernard studeerde in 1977 af aan de faculteit...

Lees meer