Terug

In onze reeks #testimonialthursday laten wij u uitgebreider kennis maken met de mensen achter DLPA Advocaten. We laten jullie vandaag kennismaken met één van de stagiairs van het team vennootschapsrecht.

Wie? Carlo De Groote

Functie? Advocaat-stagiair

Hoe lang werk je al bij DLPA? Sinds januari 2021

Wat vind je het meest boeiende aan je job? De diversiteit van het werk. Elk dossier heeft een eigen insteek, elke cliënt heeft eigen verwachtingen en elk probleem, juridisch of niet, heeft verschillende mogelijke oplossingen. Het is boeiend om in elk dossier op zoek te gaan naar de harmonie tussen de problemen die zich stellen en de verwachtingen van de cliënten.

Waarom werk je graag bij DLPA? Ik ervaar DLPA als een inspirerende en inclusieve werkplek waar elke deur open staat: deuren naar behulpzame collega’s die elkaar met raad en daad bijstaan, deuren naar complementaire samenwerkingen over de verschillende rechtsdomeinen heen en over het algemeen deuren naar opportuniteiten. Kortom, werken bij DLPA voelt aan als deel uitmaken van een hecht team met een gezonde dynamiek.

DELEN:

Recent nieuws

86 Marie SQUARE

Nieuwe collega

11/04/2024 - Het team van dlpa breidt uit. We verwelkomen Marie-Emanuelle Turcq. Ze is actief in het ruime vastgoedrecht. Je kan beroep doen op Marie voor advies, het opstellen van overeenkomsten en procesvoering.Welkom Marie!

09 Bernardleterme Oyn51Y

Bedankt Bernard

04/03/2024 - Bernard Leterme heeft na een succesvolle carrière van 47 jaar DLPA en de Balie West-Vlaanderen verlaten. Bernard studeerde in 1977 af aan de faculteit...

Lees meer