Terug

In onze reeks #testimonialthursday laten wij u uitgebreider kennis maken met de mensen achter DLPA Advocaten. We laten jullie vandaag kennismaken met één van onze advocaten die voornamelijk gespecialiseerd is in commercieel recht, goederenrecht en overheidsopdrachten.

Wie? Aurora Hoet

Functie? Advocaat

Hoe lang werk je al bij DLPA? 7 jaar

Wat vind je het meest boeiende aan je job? Ik vind het boeiend om via de dossiers verschillende ondernemingen en publieke instanties te leren kennen. Daardoor verruim je als advocaat niet enkel je juridische kennis, maar ook je inzicht in de bedrijfswereld en de maatschappij in het algemeen.

Waarom werk je graag bij DLPA? Bij DLPA heerst een open en informele sfeer. De vennoten zijn bijvoorbeeld heel toegankelijk, waardoor het aangenaam is om echt sámen aan een dossier te werken. De goede sfeer heeft een positieve invloed op de motivatie van alle collega’s en volgens mij zelfs ook op de kwaliteit van ons werk.

DELEN:

Recent nieuws

09 Bernardleterme Oyn51Y

Bedankt Bernard

04/03/2024 - Bernard Leterme heeft na een succesvolle carrière van 47 jaar DLPA en de Balie West-Vlaanderen verlaten. Bernard studeerde in 1977 af aan de faculteit...

Lees meer
DLP 230001 BLOG 400 X 315 PX

Je vertrouwde kantoor groeit, en krijgt een nieuw logo

09/01/2024 - Het nieuwe jaar is een nieuw begin voor dlpa, want je vertrouwde advocatenkantoor groeit. Voortaan vaart ook Volckaert & Volckaert uit Oostende on...

Lees meer