Terug

In onze reeks #testimonialthursday laten wij u uitgebreider kennis maken met de mensen achter DLPA Advocaten. Vandaag laten wij jullie kennismaken met de vertrouwde stem aan de telefoon en het gezicht van het onthaal van ons kantoor.

Wie? Corry Craeye

Functie? Administratief medewerkster

Hoe lang werk je al bij DLPA? Sinds juli 2006

Wat vind je het meest boeiende aan je job? De (nauwe) contacten met cliënten, advocaten en de mensen van het kantoor. Mijn job bestaat erin om ervoor te zorgen dat de cliënten bij de juiste advocaat terechtkomen en dat zij goed worden ontvangen. Verder ondersteun ik de advocaten ook op administratief vlak. Door de enorme variatie aan taken doe ik mijn job enorm graag.

Waarom werk je graag bij DLPA? DLPA is een modern en dynamisch advocatenkantoor. Er is een zeer goede samenwerking en dit maakt het ook aangenaam om hier te werken. Na al die jaren kom ik nog iedere dag enthousiast naar mijn werk.

DELEN:

Recent nieuws

86 Marie SQUARE

Nieuwe collega

11/04/2024 - Het team van dlpa breidt uit. We verwelkomen Marie-Emanuelle Turcq. Ze is actief in het ruime vastgoedrecht. Je kan beroep doen op Marie voor advies, het opstellen van overeenkomsten en procesvoering.Welkom Marie!

09 Bernardleterme Oyn51Y

Bedankt Bernard

04/03/2024 - Bernard Leterme heeft na een succesvolle carrière van 47 jaar DLPA en de Balie West-Vlaanderen verlaten. Bernard studeerde in 1977 af aan de faculteit...

Lees meer