Kantoornieuws

Nieuws

2019

Kerst2019

2020

20/12/2019 - DLPA Advocaten wenst u een zalige kerst en een succesvol 2020 !

IMG_2689

DLPA @ Warmathon Kortrijk

19/12/2019 - Het is u wellicht niet ontgaan: de Warmste Week vindt dit jaar plaats in onze thuisbasis. Gisteren nam DLPA met veel enthousiasme en maar liefst 43 kantoor- en familieleden deel aan de Warmathon in Kortrijk. DLPA steunt met haar deelname aan de Warmathon de VZW Ontrafel uit Kortrijk. VZW Ontrafel is een begeleidings- en expertisecentrum dat heel waardevol werk verricht door kinderen en jongeren te helpen bij het omgaan met een verlies, rouw, emotionele pijn, trauma’s en groeiprocessen. Met onze gift hopen wij een steentje te kunnen bijdragen aan de werking van deze VZW.

Bedrijvencontactdagen2

Geslaagde editie bedrijvencontactdagen 2019

06/12/2019 - Samen met onze collega-standhouders blikken wij terug op een geslaagde editie van de Bedrijvencontactdagen. Wij danken ook graag Rauwers en Fonds Emilie Leus voor het ter beschikking stellen van een alcoholtester om het succesvolle netwerkevent veilig te laten verlopen. Wij kijken nu al uit naar de volgende editie.

Overname-fermette

DLPA begeleidt uitbreiding Fermette

18/11/2019 - Eva Roels adviseerde en ondersteunde de ondernemers Yves en Kurt Depuydt bij de uitbreiding van het familiebedrijf Fermette, een distributeur in verse...

Lees meer
Logo-voor-nieuwsbrief

DLPA Advocaten nodigt u uit op de bedrijvencontactdagen 2019

05/11/2019 - De bedrijvencontactdagen vormen het grootste netwerkevent van België waar tal van ondernemingen uit verschillende sectoren elkaar ontmoeten en hun pro...

Lees meer
Nieuwe-stagiairs-2019-2

Nieuwe collega's

15/10/2019 - Jaarlijks trekt DLPA jonge talenten aan die na hun studies kiezen voor een carrière in de advocatuur. Dit jaar verwelkomen wij Louise Van Rentergem, Matthias Dhaene en Julie Ovaere in ons team. Louise en Julie zullen zich hoofdzakelijk toeleggen op bouw- en aannemingsrecht en Matthias zal de afdeling sociaal recht versterken.

Overname-partyspace

DLPA begeleidt overname partyspace

07/10/2019 - Ons kantoor begeleidde de jonge ondernemers Louis Thiers en Thomas Coene bij de overname van Partyspace, een KMO gespecialiseerd in de ontwikkeling en...

Lees meer
Stadsbader-challenge

Stadsbader Challenge

26/09/2019 - Afgelopen zaterdag lieten negen kantoorleden zich van hun sportiefste kant zien. Onder een blakende septemberzon namen zij per drie deel aan een duatlon, georganiseerd door onze overbuur NV Stadsbader. Elk team zette een knappe prestatie neer met 5 km lopen, 38 km fietsen en 10 km lopen.

Kantoordag-2019-4

Kantoornamiddag

24/09/2019 - De boog kan niet altijd gespannen staan en daarom trokken we afgelopen vrijdagnamiddag naar het mooie Ronse voor een teambuildingactiviteit. Tijdens verschillende proeven in en rond het Muziekbos namen we het in vijf groepen tegen elkaar op. Winnaar of geen winnaar, iedereen werd ’s avonds beloond met een heerlijk diner.