Terug

Begin oktober hebben wij Hristo Gentier en Emiel Grosjean ontvangen als nieuwe collega’s. Na hun rechtenstudies met succes te hebben afgrond, vatten zij bij DLPA een carrière in de advocatuur aan. Hristo vervoegt de vakgroep sociaal recht waar hij zich zal toeleggen op het brede domein van het arbeidsrecht. De focus van Emiel ligt op het vennootschapsrecht, commercieel recht en insolventierecht. Welkom Hristo en Emiel!

DELEN:

Recent nieuws

26 Evelien Vermeersch SQUARE

25 jaar bij dlpa

13/06/2024 - 25 jaar bij dlpa: dat moeten gevierd worden! Sinds 1999 maakt Evelien Vermeersch deel uit van ons ondersteunend dlpa-team. Evelien is een echte cijferkrak waar we altijd op kunnen rekenen. Dankjewel Evelien voor jouw dagelijkse enthousiaste inzet en aanwezigheid op ons kantoor!

45 Severine Vermeire SQUARE

Bedankt Séverine

10/06/2024 - Séverine Vermeire heeft op donderdag 6 juni 2024 de eed als rechter in de Ondernemingsrechtbank Gent afgelegd. Daarmee verlaat zij ons kantoor en de advocatuur. Séverine is haar carrière bij dlpa gestart in 2008. In 2018 werd zij vennoot van het kantoor. Wij wensen Séverine alle succes toe en danken haar voor de vele jaren die zij verbonden was aan dlpa!