Terug

Wist u dat u als onderneming dagelijks met contractenrecht bezig bent? U stuurt uw algemene voorwaarden uit, u aanvaardt een offerte, u levert uw goederen of diensten, u moet handelen als uw contractpartij niet correct presteert, enzovoort.

De ‘spelregels’ over contracten sluiten en uitvoeren wijzigen vanaf 1 januari 2023. Daarbij vallen een paar belangrijke nieuwigheden op. Geïnformeerd zijn over de nieuwe regels en nagaan of uw contracten en algemene voorwaarden nog up-to-date zijn, is dus aangewezen. DLPA wil u daarbij helpen.

Tijdens een infosessie op ons kantoor op donderdag 24 november 2022 zullen Eva Roels, Emily Van Damme, Natascha De Roeck en Jolien Millecamps toelichten wat de praktische impact van het nieuwe contractenrecht is voor uw onderneming.

Zij gaan onder meer in op de volgende vragen:

  • Zijn de nieuwe regels van toepassing op uw bestaande contracten?
  • Wat moet u aanpassen aan uw algemene voorwaarden en hoe maakt u ze afdwingbaar?
  • Hoe gaat de nieuwe wetgeving om met gewijzigde omstandigheden (bv. pandemie, oorlog of energiecrisis) tijdens de uitvoering van een overeenkomst?
  • Wat zijn de (nieuwe) actiemogelijkheden als de uitvoering van een overeenkomst niet loopt zoals het zou moeten?

Schrijf u zeker in voor onze infosessie met aansluitende receptie om helemaal mee te zijn met de juridische actualiteit.

Programma:

  • 16.45 u. onthaal
  • 17.00 u. start infosessie
  • 18.20 u. vragenronde
  • 18.30 u. receptie

Locatie: DLPA Advocaten, Spinnerijstraat 99/22, 8500 Kortrijk

Inschrijven: Deelname is gratis. Om praktische redenen vragen wij u om vooraf in te schrijven.

Deze infosessie is intussen afgelopen.

DELEN:

Recent nieuws

86 Marie SQUARE

Nieuwe collega

11/04/2024 - Het team van dlpa breidt uit. We verwelkomen Marie-Emanuelle Turcq. Ze is actief in het ruime vastgoedrecht. Je kan beroep doen op Marie voor advies, het opstellen van overeenkomsten en procesvoering.Welkom Marie!

09 Bernardleterme Oyn51Y

Bedankt Bernard

04/03/2024 - Bernard Leterme heeft na een succesvolle carrière van 47 jaar DLPA en de Balie West-Vlaanderen verlaten. Bernard studeerde in 1977 af aan de faculteit...

Lees meer