Terug

Conflicten hoeven niet altijd tot een gerechtelijke procedure te leiden.
Bemiddeling kan een alternatieve vorm van geschillenoplossing zijn voor bijvoorbeeld een discussie tussen een bouwheer, een hoofdaannemer en een onderaannemer of een dispuut tussen aandeelhouders van een (familie)onderneming, waarbij de partijen zelf onder begeleiding van een bemiddelaar tot een gedragen oplossing komen die rekening houdt met hun behoeften.

Op 10 november geeft Trees Vuylsteke een gratis online infosessie voor VOKA, waarin zij u laat kennismaken met de voornaamste kenmerken van bemiddeling: vrijwilligheid, autonomie van de partijen en vertrouwelijkheid.

Klik hier voor meer informatie of om u in te schrijven.

DELEN:

Recent nieuws

81 Astrid SQUARE

Nieuwe collega

22/11/2023 - Wij verwelkomen Astrid Maertens als nieuwste collega. Astrid is advocaat sinds 2021 en versterkt het DLPA-team in de materies bouw- en aannemingsrecht, huur en pacht, mede-eigendom en appartementsrecht. Welkom Astrid!

77 Manon SQUARE

Nieuwe collega

08/11/2023 - DLPA heeft er met Manon Gosseye sinds kort nog een nieuwe collega bij. Manon is actief als advocaat in het sociaal recht sinds 2020. Zij behandelt dossiers in zowel het individueel als het collectief arbeidsrecht en is perfect tweetalig en dus zeker een aanwinst voor ons team. Welkom Manon!