Terug

Conflicten hoeven niet altijd tot een gerechtelijke procedure te leiden.
Bemiddeling kan een alternatieve vorm van geschillenoplossing zijn voor bijvoorbeeld een discussie tussen een bouwheer, een hoofdaannemer en een onderaannemer of een dispuut tussen aandeelhouders van een (familie)onderneming, waarbij de partijen zelf onder begeleiding van een bemiddelaar tot een gedragen oplossing komen die rekening houdt met hun behoeften.

Op 10 november geeft Trees Vuylsteke een gratis online infosessie voor VOKA, waarin zij u laat kennismaken met de voornaamste kenmerken van bemiddeling: vrijwilligheid, autonomie van de partijen en vertrouwelijkheid.

Klik hier voor meer informatie of om u in te schrijven.

DELEN:

Recent nieuws

Dag van de medewerker website

Dag van de medewerker

20/04/2023 - Het ondersteunend team van DLPA zijn stuk voor stuk toppers en een onmisbare schakel voor de dagelijkse werking van het kantoor. Een grote dankjewel aan Daisy, Katrien, Evelien, Corry, Ilse, Karolien, Marieke en Julie voor hun inzet! We zetten hen vandaag (figuurlijk) in de bloemen, zeer welverdiend!

Winterstage Niene website

Winterstage bij DLPA

29/03/2023 - De afgelopen maanden deed Niene Copman (student aan de UGent) een winterstage bij DLPA. Zij blikt enthousiast terug op haar stage: “De afgelopen weken zijn voorbijgevlogen! Gedurende mijn stageperiode heb ik met veel enthousiasme en toewijding aan twee uitdagende dossiers kunnen werken. Tegelijkertijd maakte ik kennis met het kantoor en een zeer fijn team. Ik kijk al uit naar september, wanneer ik officieel deel zal uitmaken van het DLPA-team. Tot dan!” Wij danken Niene voor haar gemotiveerde inzet en kijken alvast uit naar haar terugkeer dit najaar wanneer zij ons team als advocaat-stagiair komt versterken.