Terug

De COVID-19-maatregelen verplichten ons allemaal om fysiek afstand te nemen maar weerhouden er ons niet van om toch met elkaar verbonden te blijven en nieuwe teambuildingactiviteiten te ontdekken. Op donderdagavond 5 november vond de eerste digitale afterwork van DLPA plaats! Na samen het glas te heffen, kon iedereen genieten van een heerlijke foodbox van Huis Van Wonterghem en Brouwerij De Brabandere.

DELEN:

Recent nieuws

26 Evelien Vermeersch SQUARE

25 jaar bij dlpa

13/06/2024 - 25 jaar bij dlpa: dat moeten gevierd worden! Sinds 1999 maakt Evelien Vermeersch deel uit van ons ondersteunend dlpa-team. Evelien is een echte cijferkrak waar we altijd op kunnen rekenen. Dankjewel Evelien voor jouw dagelijkse enthousiaste inzet en aanwezigheid op ons kantoor!

45 Severine Vermeire SQUARE

Bedankt Séverine

10/06/2024 - Séverine Vermeire heeft op donderdag 6 juni 2024 de eed als rechter in de Ondernemingsrechtbank Gent afgelegd. Daarmee verlaat zij ons kantoor en de advocatuur. Séverine is haar carrière bij dlpa gestart in 2008. In 2018 werd zij vennoot van het kantoor. Wij wensen Séverine alle succes toe en danken haar voor de vele jaren die zij verbonden was aan dlpa!