Terug

Op 1 oktober 1975 richtte Chris Declerck zijn eigen kantoor op, niet wetend wat de toekomst zou brengen. Vandaag telt DLPA 26 advocaten en 8 administratieve medewerkers en is ons kantoor uitgegroeid tot één van de grootste kantoren van West-Vlaanderen. Nog belangrijker is dat DLPA meer dan ooit een hecht team vormt!

Naar aanleiding van de verjaardag van DLPA laten wij graag stichter Chris Declerck aan het woord:

1 oktober 2020, 45 jaar DLPA vandaag… een ogenblik om tevreden achterom te kijken, vooraleer de blik weer op de toekomst te richten.

Wat geeft er na 45 jaar het meeste voldoening? Zeer zeker dat we er met z’n allen in geslaagd zijn het kantoor uit te bouwen tot een blijvende waarde met een mooie toekomst. De scepsis was destijds groot... het professionele succes is gebonden aan de persoon en valt die weg dan deemstert ook zijn kantoor weg. Deze gedachte heeft DLPA overwonnen: het kantoor is gebouwd op een stevige structuur, op de inzet en kennis van een team eminente advocaten en op het tijdig open staan voor opvolging en verjonging.

Dank aan allen die zeer terecht vertrouwen stellen in DLPA!

Jammer dat Covid-19 verhindert te toosten op de toekomst, maar de vreugde om die mooie 45 jaar is er niet minder om!”

DELEN:

Recent nieuws

86 Marie SQUARE

Nieuwe collega

11/04/2024 - Het team van dlpa breidt uit. We verwelkomen Marie-Emanuelle Turcq. Ze is actief in het ruime vastgoedrecht. Je kan beroep doen op Marie voor advies, het opstellen van overeenkomsten en procesvoering.Welkom Marie!

09 Bernardleterme Oyn51Y

Bedankt Bernard

04/03/2024 - Bernard Leterme heeft na een succesvolle carrière van 47 jaar DLPA en de Balie West-Vlaanderen verlaten. Bernard studeerde in 1977 af aan de faculteit...

Lees meer