Terug

DLPA Advocaten begeleidde de aandeelhouders van Delta Engineering bij het sluiten van een partnership met Sofindev. Delta Engineering is een leidende speler in het ontwerp en de bouw van machines voor de blaasvormindustrie. Dankzij het strategisch partnerschap met Sofindev wil Delta Engineering haar positie wereldwijd verder versterken.

Het DLPA-team bestond uit Trees Vuylsteke en Anaël Vander Eecken.

DLPA wenst alle partijen veel succes bij de verdere uitbouw van hun samenwerking.

Meer informatie kan u vinden via deze link.

DELEN:

Recent nieuws

Dag van de medewerker website

Dag van de medewerker

20/04/2023 - Het ondersteunend team van DLPA zijn stuk voor stuk toppers en een onmisbare schakel voor de dagelijkse werking van het kantoor. Een grote dankjewel aan Daisy, Katrien, Evelien, Corry, Ilse, Karolien, Marieke en Julie voor hun inzet! We zetten hen vandaag (figuurlijk) in de bloemen, zeer welverdiend!

Winterstage Niene website

Winterstage bij DLPA

29/03/2023 - De afgelopen maanden deed Niene Copman (student aan de UGent) een winterstage bij DLPA. Zij blikt enthousiast terug op haar stage: “De afgelopen weken zijn voorbijgevlogen! Gedurende mijn stageperiode heb ik met veel enthousiasme en toewijding aan twee uitdagende dossiers kunnen werken. Tegelijkertijd maakte ik kennis met het kantoor en een zeer fijn team. Ik kijk al uit naar september, wanneer ik officieel deel zal uitmaken van het DLPA-team. Tot dan!” Wij danken Niene voor haar gemotiveerde inzet en kijken alvast uit naar haar terugkeer dit najaar wanneer zij ons team als advocaat-stagiair komt versterken.