Terug

Declerck Leterme Partners Advocaten is een onafhankelijk advocatenkantoor, met een ervaren team van 25 advocaten, allen actief in het ondernemingsrecht.

Ons kantoor bestaat sinds 1975 en is doorheen de jaren gestaag gegroeid. Wij staan voor een professionele, cliëntgerichte en pragmatische aanpak.

Met trots kondigen wij onze nieuwe naam DLPA aan. Een nieuwe naam die traditie met vernieuwing combineert en die ons DNA weergeeft : trouw aan onze wortels en klaar om, in een steeds veranderende juridische omgeving, ook in de toekomst onze kennis en meer dan 40 jaar ervaring in te zetten voor onze cliënten.

Bij een nieuwe naam hoort ook een nieuw logo en een nieuwe website dlpa.be. We nodigen u graag uit om een kijkje te nemen en kennis te maken met onze nieuwe huisstijl.

DELEN:

Recent nieuws

86 Marie SQUARE

Nieuwe collega

11/04/2024 - Het team van dlpa breidt uit. We verwelkomen Marie-Emanuelle Turcq. Ze is actief in het ruime vastgoedrecht. Je kan beroep doen op Marie voor advies, het opstellen van overeenkomsten en procesvoering.Welkom Marie!

09 Bernardleterme Oyn51Y

Bedankt Bernard

04/03/2024 - Bernard Leterme heeft na een succesvolle carrière van 47 jaar DLPA en de Balie West-Vlaanderen verlaten. Bernard studeerde in 1977 af aan de faculteit...

Lees meer