Terug

Na een carrière van meer dan 47 jaar heeft Chris Declerck afscheid genomen van de advocatuur. Chris is stichtend vennoot van ons kantoor. Chris kan terugblikken op een prachtige carrière. Cliënten hebben jarenlang kunnen genieten van zijn bijzondere expertise. Talrijke jonge advocaten werden onder zijn vleugels opgeleid en plukken daar tot op vandaag de vruchten van. Het was van bij de opstart van het kantoor de ambitie van Chris om een advocatenkantoor uit te bouwen dat een vaste waarde in het advocatenlandschap zou zijn en blijven. Verder was Chris ook actief in talrijke beroepsorganisaties. Met recht en reden werd Chris door de raad van de Orde van de balie West-Vlaanderen opgenomen op de lijst van de ere-advocaten. DLPA dankt Chris voor zijn uitzonderlijke bijdrage aan de uitbouw van het kantoor, en wenst Chris het allerbeste voor de toekomst.

DELEN:

Recent nieuws

81 Astrid SQUARE

Nieuwe collega

22/11/2023 - Wij verwelkomen Astrid Maertens als nieuwste collega. Astrid is advocaat sinds 2021 en versterkt het DLPA-team in de materies bouw- en aannemingsrecht, huur en pacht, mede-eigendom en appartementsrecht. Welkom Astrid!

77 Manon SQUARE

Nieuwe collega

08/11/2023 - DLPA heeft er met Manon Gosseye sinds kort nog een nieuwe collega bij. Manon is actief als advocaat in het sociaal recht sinds 2020. Zij behandelt dossiers in zowel het individueel als het collectief arbeidsrecht en is perfect tweetalig en dus zeker een aanwinst voor ons team. Welkom Manon!