Terug

Na een carrière van meer dan 47 jaar heeft Chris Declerck afscheid genomen van de advocatuur. Chris is stichtend vennoot van ons kantoor. Chris kan terugblikken op een prachtige carrière. Cliënten hebben jarenlang kunnen genieten van zijn bijzondere expertise. Talrijke jonge advocaten werden onder zijn vleugels opgeleid en plukken daar tot op vandaag de vruchten van. Het was van bij de opstart van het kantoor de ambitie van Chris om een advocatenkantoor uit te bouwen dat een vaste waarde in het advocatenlandschap zou zijn en blijven. Verder was Chris ook actief in talrijke beroepsorganisaties. Met recht en reden werd Chris door de raad van de Orde van de balie West-Vlaanderen opgenomen op de lijst van de ere-advocaten. DLPA dankt Chris voor zijn uitzonderlijke bijdrage aan de uitbouw van het kantoor, en wenst Chris het allerbeste voor de toekomst.

DELEN:

Recent nieuws

86 Marie SQUARE

Nieuwe collega

11/04/2024 - Het team van dlpa breidt uit. We verwelkomen Marie-Emanuelle Turcq. Ze is actief in het ruime vastgoedrecht. Je kan beroep doen op Marie voor advies, het opstellen van overeenkomsten en procesvoering.Welkom Marie!

09 Bernardleterme Oyn51Y

Bedankt Bernard

04/03/2024 - Bernard Leterme heeft na een succesvolle carrière van 47 jaar DLPA en de Balie West-Vlaanderen verlaten. Bernard studeerde in 1977 af aan de faculteit...

Lees meer