Terug

In de hedendaagse bedrijfswereld zijn (buitenlandse) onderaannemers, freelancers, zelfstandige medewerkers, outsourcing van deelactiviteiten, structurele uitzendarbeid, … gemeengoed geworden. Om aan de noden van flexibiliteit en capaciteit te voldoen, berust een moderne bedrijfsvoering al lang niet meer op het louter inzetten van eigen vast personeel.

Dergelijke alternatieve samenwerkingsvormen bieden ontegensprekelijk opportuniteiten, maar moeten ook beantwoorden aan specifieke sociaalrechtelijke bepalingen. Ook de diverse inspectiediensten hebben bijzondere aandacht voor een strikte(re) naleving van de toepasselijke reglementering.

DLPA Advocaten nodigt u daarom graag uit op haar ontbijtseminarie op dinsdag 18 februari 2020 van 8u30 tot 10u30, waarin we deze alternatieve samenwerkingsvormen uitvoerig onder de loep nemen. We stippen de mogelijke risico’s aan en formuleren praktische oplossingen, adviezen en tips voor bijsturing en verbetering. Zo kunnen wij u helpen om weloverwogen beslissingen te nemen bij het optimaliseren van uw organisatie.

U bent dan ook van harte welkom op dit ontbijtseminarie, dat doorgaat op ons kantoor in Cotton Park, Spinnerijstraat 99/22, 8500 Kortrijk.

Deelname is kosteloos, maar om praktische redenen wordt gevraagd u vooraf in te schrijven.

Klik hier om u in te schrijven.

DELEN:

Recent nieuws

86 Marie SQUARE

Nieuwe collega

11/04/2024 - Het team van dlpa breidt uit. We verwelkomen Marie-Emanuelle Turcq. Ze is actief in het ruime vastgoedrecht. Je kan beroep doen op Marie voor advies, het opstellen van overeenkomsten en procesvoering.Welkom Marie!

09 Bernardleterme Oyn51Y

Bedankt Bernard

04/03/2024 - Bernard Leterme heeft na een succesvolle carrière van 47 jaar DLPA en de Balie West-Vlaanderen verlaten. Bernard studeerde in 1977 af aan de faculteit...

Lees meer