Terug

Gezien de strengere voorzorgsmaatregelen die door de regering werden genomen om de verdere verspreiding van het coronavirus Covid-19 in België tegen te gaan, hebben wij intern een aantal maatregelen genomen om de gezondheid van onze medewerkers en onze cliënten zo goed mogelijk te vrijwaren.

Wij schakelen gedeeltelijk over op thuiswerk, maar blijven uiteraard verder bereikbaar via e-mail, telefoon, videoconferentie en andere communicatiemiddelen.

Indien een afspraak op kantoor noodzakelijk is, kan dit nog, doch we vragen u er rekening mee te houden dat we onze vergadercapaciteit beperken. Ook besprekingen bij cliënten worden zoveel mogelijk vermeden.

We verontschuldigen ons bij voorbaat voor de eventuele ongemakken die deze maatregelen met zich mee brengen, maar we doen er alles aan om deze tot een minimum te beperken en om onze dienstverlening zo goed als mogelijk te blijven garanderen.

Wij wensen iedereen veel moed en een goede gezondheid en blijven uiteraard te uwer beschikking indien u vragen zou hebben.

Het DLPA-team

DELEN:

Recent nieuws

09 Bernardleterme Oyn51Y

Bedankt Bernard

04/03/2024 - Bernard Leterme heeft na een succesvolle carrière van 47 jaar DLPA en de Balie West-Vlaanderen verlaten. Bernard studeerde in 1977 af aan de faculteit...

Lees meer
DLP 230001 BLOG 400 X 315 PX

Je vertrouwde kantoor groeit, en krijgt een nieuw logo

09/01/2024 - Het nieuwe jaar is een nieuw begin voor dlpa, want je vertrouwde advocatenkantoor groeit. Voortaan vaart ook Volckaert & Volckaert uit Oostende on...

Lees meer